SWINGEND AFRIKA

P1100603

FEEL THE RITHME...

Afrikanen ervaren dansen als een deel van het leven, als een middel om gevoelens te uiten. Afrikaanse dans is één brok energie. Een prachtkans om je ritmegevoel te ontwikkelen en de stress uit je lichaam te verdrijven…

Afrikaanse dans is een ruim begrip. Er bestaat niet één  dans, er zijn honderden dansstijlen. Bij Afrikaanse dans wordt er ten onrechte spontaan gedacht aan primitieve bewegingen, begeleid door slaginstrumenten.

Dit is echter slechts één aspect. Afrikaanse dansen zijn constant in evolutie. Zo vindt men in het hedendaagse Afrika, fusies van eeuwenoude traditionele ritmes en moderne muziekstijlen, gezongen in verschillende etnische talen.

Naast Afrikaanse dans kunnen we u ook een veelvoud van originele en authentieke percussieworkshops aanbieden

Met ons authentiek Afrikaans entertainment aanbod willen we de typisch Afrikaanse vibes met u delen. Zoekt u animatie voor je event dan ben je bij ons aan het juiste adres, contacteer ons voor een voorstel.

Tevens willen we de Afrikaanse tradities, warmte, gastvrijheid en optimisme, door middel van dans en percussie overbrengen op onze koude gestresseerde maatschappij. Een swingende ontmoeting tussen noord en zuid.

AFRIKAANSE DANSEN

" Dance is the hidden language of the soul "

AFRIKAANSE DANS

Afrikanen ervaren dansen als een deel van het leven, als een middel om gevoelens te uiten. Afrikaanse dans is één brok energie. Een prachtkans om je ritmegevoel te ontwikkelen en de stress uit je lichaam te verdrijven…

Read More

PERCUSSIE

" Drumming all over de world "

DRUMMING ALL OVER THE WORLD

" wereldritmes "

Tam tam, Djembé en andere percussiemiddelen waren oorspronkelijk in Afrika een manier van communiceren. Samen trommelen verbind en geeft energie...

Read More

AFRIKAANSE ANIMATIE - OPTREDENS

" Ambiance à l'Afrique "

AFRIKAANS ENTERTAINMENT

Afrikanen zijn geboren entertainers, met hun typische “ joie de vivre “ en ritmegevoel, kunnen zij als geen ander een publiek op sleeptouw nemen. Afrika at home wil een platform bieden aan Afrikaanse artiesten die hun talenten willen voorstellen aan een groter publiek… Met ons authentiek Afrikaans entertainment aanbod willen we de typisch Afrikaanse vibes met u delen. Zoekt u animatie voor je event dan ben je bij ons aan het juiste adres, contacteer ons voor een voorstel op maat.

Read More