ORIGINELE EN AUTHENTIEKE TEAMBUILDINGS ACTIVITEITEN

ontdek de smaak van Afrika, dompel de collega’s onder in de Afrikaanse cultuur, laat hen dansen op zwoele ritmes, ontdek de kracht van Afrikaanse storytelling, onderga een ontspannend klankbad, laatje meedrijven op de zwoele klanken van de didjeridoo…ga uit de bol bij opzwepende percussie…

CULTURELE TEAMBUILDING

Wil je voor het personeelsfeest of een teambuilding sessie eens origineel uit de hoek komen? Samen met u werken we een formule uit op maat van je bedrijf of organisatie.

Daar culturele workshops op maat én flexibiliteit één van onze sterke punten zijn, denken we ook graag mee in een concept dat door de klant naar voren wordt geschoven en zijn steeds bereid onze workshops of activiteiten aan te passen in functie van de behoefte van de potentiële klanten.

Zo kunnen we ook in onderling overleg, in navolging van mondiale dagen op scholen, pakketten op maat aanbieden. Zo kunnen er op 1 locatie tegelijkertijd, afhankelijk van het aantal deelnemers, verschillende culturele workshops worden geprogrammeerd, de deelnemers gaan door middel van een rotatiesysteem van workshop naar workshop. Als afsluiter kan een gezamenlijk show of slotmoment worden georganiseerd.

Een swingende afsluiter als afsluiter van teambuildingsdagen, opluisteren van recepties, animatie op bedrijfsfeestje behoord ook tot de mogelijkheden. Afrikaans entertainment