OVERZICHT AANBOD WORKSHOPSCATEGORIEN

VERTALEN – TOLKEN SWAHILI

AFRIKAANSE PROJECTEN

Afrikaanse optredens

Video schoolworkshops – mondiale dag…

Video African dance fun

Portrait of ” Eunice ” Tiperu Julie Wambui

WORKSHOPS

_DSC8896

ONTDEK – BELEEF – ERVAAR

 

Met onze workshop willen we mensen van diverse culturen, in een kader van wereldburgerschap, op een positieve, authentieke manier met elkaar in contact brengen…

Via onze Afrikaanse workshops en voordrachten willen wij mensen van diverse culturen met elkaar in contact brengen. Onbekend, is onbemind, door onze activiteiten leren we elkaar beter kennen en begrijpen, met wederzijds begrip en tolerantie als doel. Diversiteit als een positief gegeven, de overwegend negatieve berichten in de media geven mensen veelal een vertekend beeld van Afrika. Criminaliteit, armoede, oorlog en geweld worden breed in de kijker gezet. Als organisatie Afrika-at-home vzw willen we juist die stereotiepe berichtgeving doorbreken.

 


Wil je als gemeente je bevolking en jeugd op een positieve manier sensibiliseren rond multiculturaliteit, integratie en Noord-Zuid problematiek dan kunnen wij je zeker helpen bij je project, contacteer ons gerust voor meer info.


 

Een workshop volgen bij Afrika at home vzw is HAKUNA MATATA, Swahili voor geen zorgen. Eunice en onze medewerkers, geselecteerd op authenticiteit en originaliteit, brengen op een enthousiaste en aanstekelijke manier de Afrikaanse warmte en gastvrijheid tot bij u. Kortom, een boeiende ontmoeting tussen noord en zuid, ontdek het echte Afrika!

 

Kiezen voor Afrika@home, is kiezen voor kwaliteit en authenticiteit.

 

P1120281


 

Wil je met je school, vereniging, bedrijf een activiteit organiseren gerelateerd aan Afrika, dan ben je bij ons aan het juiste adres, samen zoeken we naar een gepaste formule. Zo kan er gekozen worden voor workshops, al dan niet in pakket, tot het organiseren van een mondiaal project, samen gaan we op zoek naar een invulling op klantenmaat.

 


 

Wil je voor het personeelsfeest, vrijgezellenfeest of een teambuilding sessie eens origineel uit de hoek komen? Samen met u werken we een formule uit op maat van je bedrijf of organisatie.

P1100080

Voordrachten over Afrikaanse cultuur, levenswijze en tradities horen eveneens tot de mogelijkheden. Daar taal geen barrière mag zijn,  worden zowel de workshops als voordrachten aan elkaar gepraat in het Nederlands.


Eunice is beëdigd vertaler – tolk Nederland / Swahili en omgekeerd.


Eunice is tevens free-lance medwerker voor Vormningplus Vlaamse Ardennen –vp_vlad_logo

Dender en Vormingplus Midden & Zuid West-Vlaanderen.

Voor cursussen met Eunice klik op het logo.


 

Heb je belangstelling? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren voor prijzen en advies.contact_us

Hakuna matata…

 


OVERZICHT WORKSHOPS PER CATEGORIE

AUTHENTIEKE CULTURELE AFRIKAANSE WORKSHOP WORKSHOPS VOOR SCHOLEN EN JEUGDWERKING WORLDSHAKE : WORKSHOPS UIT DIVERSE CONTINENTEN DIVERSITEIT EN INTEGRATIE SWINGEND AFRIKA : dans en percussie CULINAIRE WORKSHOPS “ DE SMAAK VAN AFRIKA” AFRIKAANSE KREA-EN CULTUURDORP ...
Meer Lezen