OVERZICHT AANBOD WORKSHOPSCATEGORIEN

VERTALEN – TOLKEN SWAHILI

AFRIKAANSE PROJECTEN

Afrikaanse optredens

Video schoolworkshops – mondiale dag…

Video African dance fun

Portrait of ” Eunice ” Tiperu Julie Wambui

ENTERTAINMENT

 

Afrikanen zijn geboren entertainers, met hun typische “ joie de vivre “ en ritmegevoel, kunnen zij als geen ander een publiek op sleeptouw nemen. Afrika at home wil een platform bieden aan Afrikaanse artiesten die hun talenten willen voorstellen aan een groter publiek…

Veerkracht, optimisme, improvisatie en – doorzettingsvermogen zijn één voor één eigenschappen die onmiskenbaar verbonden zijn met Afrika. Met soms minimale middelen worden energie en opmerkelijke talenten gecombineerd met authentieke, pure Afrikaanse levenslust.

 


Ambiance à l’africaine -Afrikaanse optredens             Authentic_crAquiriStock63601801_3X2

Kiezen voor Afrika@home, is kiezen voor kwaliteit en authenticiteit.


Met ons authentiek Afrikaans entertainment aanbod willen we de typisch Afrikaanse vibes met u delen. Zoekt u animatie voor je event dan ben je bij ons aan het juiste adres, contacteer ons voor een voorstel.


Afrikaans entertainment is altijd een welkome aanvulling tijdens een event, ambiance garandeerd, vol van energie en kleur, uitdagend en interactief tegelijk.

Een Afrikaans optreden of animatie is altijd op klantenmaat en wordt in overleg met de opdrachtgever uitgewerkt tot een onvergetelijke gebeurtenis. De energie en de dynamiek zorgen er voor dat elk optreden interactief wordt en dat het publiek spontaan gaat mee doen.

Afhankelijk van het budget, thema en verwachtingen, kan dit een avondvullende show zijn met swingende percussie en dans, eventueel aangevuld met een vuurshow en acrobatie, maar tevens animaties en ambiance brengers tijdens recepties, bedrijfsfeesten enz. voor alle gelegenheden hebben we een originele oplossing.

 


 

MUTSA MUDEKA & SEREVENDE  –  Traditional Zimbabwean mbira.

Mutsa Mudeka is een Zimbabwaanse muzikante die in België woont. Na een jarenlange samenwerking met Zimbabwean living legend Thomas Mapfumo, en een solo carriere in Zimbabwe die resulteerde in twee prachtige albums, treedt ze momenteel op met een semi-acoustische band. Opzwepend en hypnotisch mbira getokkel, opzwepende ritmes van ratels en drums, een uniek geluidsdecor waarin Mutsa op haar eigenzinnige en energieke manier het leven bezingt en bedanst…EEN ABSOLUTE AANRADER!

 


MBIJANA SIBISI  –  Zuid-Afrika

Singer-songwriter uit Durban, Zuid-Afrika, die zich in België gevestigd heeft.            RCOMMEND

Mbijana brengt een aangename mix van eigen werk, zowel in het SiZulu als in het Engels, maar net zo goed durft hij er ook een heel eigen interpretatie van een klassieker tussen te schuiven.

Naast zanger is hij ook Poëet met een kritische en open blik op de wereld.


 

Scenes of Samba Festival - carnival in Coburg, Germany

PERCUSSIE-OPTREDENS EN BANDS

Een percussieband zorgt meteen voor veel leven in de brouwerij.

ALS KICK-OFF / AFSLUITER / STRAATANIMATIE

De mogelijkheden:

  • Afrikaanse drummers
  • Caribische brassband
  • Sambaband Brazil
  • Salsaband Latin Jazz

Ervaar hoe deze slagwerkers met hun drumshow een geweldig feestelijke sfeer creëren!

Ook mogelijk met:

  • Afrikaanse danseressen
  • Baziliaanse danseressen
  • Caribische danseressen
  • Limboshow

 


We willen tevens een platvorm zijn voor jongeren van diverse culturen om hun artistieke competenties verder te kunnen ontplooien. Daar dit een nieuw project is binnen onze werking, zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op indien u meent op een positieve manier iets te kunnen bijdragen aan dit project.
contact_us boekingen en info


voor een overzicht van ons swingend Afrika aanbod klik op onderstaand symbool

aanbod-logo