OVERZICHT AANBOD WORKSHOPSCATEGORIEN

VERTALEN – TOLKEN SWAHILI

AFRIKAANSE PROJECTEN

Afrikaanse optredens

Video schoolworkshops – mondiale dag…

Video African dance fun

Portrait of ” Eunice ” Tiperu Julie Wambui

EDUCATIEF – SCHOOLPROJECTEN

P1010190

YOU TUBE

camera 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ONTDEK – BELEEF – ERVAAR

In onze workshops voor scholen, staat het leren kennen, herkennen en begrijpen van jongeren uit een cultuur anders dan de onze centraal. De wereld is een dorp en de multiculturele samenleving een feit. Leren samenleven met mensen uit een andere cultuur is een onderdeel van de hedendaagse opvoeding geworden. Diversiteit als een positief gegeven…

Veelal hebben jongeren een vertekend beeld over Afrika, dit wordt gevoed door de hoofdzakelijk negatieve berichtgeving van de hedendaagse media. Criminaliteit, armoede, oorlog en geweld worden breed in de kijker geplaatst. Met onze Schoolworkshops is het juist die stereotiepe berichtgeving die we willen doorbreken, Afrika heeft zoveel meer te bieden. Afrika is ook het continent van HAKUNA MATATA, van gastvrijheid en menselijke warmte, waar sociale contacten en familiale waarden nog hoog aangeschreven staan, kortom een verrijking voor onze gestresseerde koude westerse maatschappij.

 


Afrika at home vzw kan flexibele op maat gemaakte pakketten aanbieden. Zo kan er gekozen worden voor één enkele workshop of voordracht tot het organiseren van een volledige Afrikaanse , mondiale of thema -dag, in overleg komen we tot de invulling ervan.

Authentic_crAquiriStock63601801_3X2

Kiezen voor Afrika@home, is kiezen voor kwaliteit en authenticiteit.           

 


 

Het organiseren van een mondiale, cultuur of thema-dag komt vaak als extra taak bovenop de reeds drukke agenda van leerkrachten. Graag willen we met onze ervaring en expertise helpen om deels of volledig die taken voor onze rekening te nemen. In onderling overleg brengen we een mix van ons workshopaanbod , eventueel aangevuld met showmomenten. Volgens bovenstaande formule werkt u met één aanspreekpunt en één factuur, wat het organiseren op zich al een stuk gemakkelijker maakt.

 

Daar we met een vast team van artiesten / begeleiders werken die op elkaar zijn ingespeeld zijn, kunnen we tevens een meerwaarde bieden door uw dag te laten eindigen met een gezamelijk slotmoment of show. Ook tijdens de middagpauze zijn er animatiemogelijkheden.

 


Naast een workshop kan er ook geopteerd worden voor een interactief optreden met Afrikaanse animatie voor gans de school onbeperkt het aantal leerlingen.

 


P1110104

 


OVERZICHT AANBOD VOOR SCHOLEN EN JEUGDWERKING – kies je workshop

WORKSHOPS VOOR SCHOLEN EN JEUGDWERKING AUTHENTIEKE AFRIKAANSE CULTUURWOKSHOPS Afrikaanse verhalen - storytelling De koffer van Mzee - beleef Afrika Het ...
Meer Lezen


Heb je belangstelling? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren voor prijzen en advies.  contact_us

Hakuna matata…